Over Perviam

Niet alleen wat we doen, maar vooral ook hoe we het doen.
We kennen de klappen van de zweep, we kennen de pijnpunten van uw ICT organisatie. Daarmee weten we ook hoe we dit kunnen aanpakken en oplossen.

Jarenlange ervaring in ICT

De basis voor onze dienstverlening is al gelegd in 1996. In al deze jaren hebben we veel gezien, geleerd en opgelost.

Toegankelijk en behulpzaam

ICT is al moeilijk genoeg, we houden het graag begrijpelijk en simpel. Moeilijke oplossingen leggen we desgewenst in Jip en Janneke taal uit.

Advies op maat

Vanuit onze visie, kennis en gedrevenheid helpen wij u graag op weg in de juiste richting. Zowel op strategisch als operationeel niveau. Het liefst stapje voor stapje. Dat schept helderheid, vereenvoudigd de implementatie & acceptatie en geeft daardoor rust.

Over ons

Perviam is een bevlogen ICT-dienstverlener met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar innovatieve oplossingen op het gebied van nieuwe technologieën. Een goede analyse, betrouwbare partners en een meer dan uitstekende service vormen al sinds 1996 de basis voor de dienstverlening van Perviam.

Wat kunt ú van ons verwachten?

Op deze website krijgt u een globale indruk van wat wij, op welke wijze, voor u kunnen betekenen. Heeft u een concrete vraag of een terugkerend vraagstuk dan gaan wij graag met u in gesprek.

Partners

3cx dell Fujitsu Hewlett Packard Juniper Panda Lexmark Microsoft Ricoh Symantec WYSE

Our Office
Top