Over Perviam

Niet alleen wat we doen, maar vooral ook hoe we het doen.
We kennen de klappen van de zweep, we kennen de pijnpunten van uw ICT organasiatie. Daarmee weten we ook hoe we dit kunnen aanpakken en oplossen.

Jarenlange ervaring in ICT

De basis voor onze dienstverlening is al gelegd in 1996. In al deze jaren hebben we veel gezien, geleerd en opgelost.

Toegankelijk en behulpzaam

ICT is al moeilijk genoeg, we houden het graag begrijpelijk en simpel. Moeilijke oplossingen leggen we desgewenst in Jip en Janneke taal uit.

Advies op maat

De basis voor onze dienstverlening is al gelegd in 1996. In al deze jaren hebben we veel gezien, geleerd en opgelost.

Over ons

Perviam is een bevlogen ICT-dienstverlener met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar innovatieve oplossingen op het gebied van nieuwe technologieën. Een goede analyse, betrouwbare partners en een meer dan uitstekende service vormen al sinds 1996 de basis voor de dienstverlening van Perviam.

Wat kunt ú van ons verwachten?

Op deze website krijgt u een globale indruk van wat wij, op welke wijze, voor u kunnen betekenen. Heeft u een concrete vraag of een terugkerend vraagstuk dan gaan wij graag met u in gesprek.

Our Office

Meet the Team

Maak kennis met het team van Perviam. Dit is de ruggengraat van ons bedrijf. Naast ons netwerk van specialisten zijn zij uw eerste aanspreekpunt.

Team Image

Joost Cazant De grote baas

Die zeker geen baas genoemd wil worden. Enthousiast en ruime ervaring in bedrijfskritische ICT processen, cloudoplossingen, VoiP en meer zaken.

Team Image

Sander Vink Specialist

Specialist omdat er gewoon teveel functie titels anders achter zijn naam verschijnen. Senior ICT-/Netwerkprofessional, cloud specialist, support medewerker en nu vergeten we toch nog wat expertises waarschijnlijk.

Team Image

Micha Mulder Support

De vriendelijke en geduldige stem aan de andere kant van de lijn. Specialist in het aanhoren maar vooral ook oplossen van problemen. Daarnaast ook altijd bereid tot processverbeteringen en programmeer werkzaamheden.

Testimonials

Bij Grand Hotel Amstelveen hebben we te maken met diverse IT-systemen die door verschillende bedrijven geleverd worden. Als onze primaire IT-partner zorgt Perviam ervoor dat al deze systemen ook goed met elkaar communiceren.
Het prettige is dat als er een probleem met één van de systemen ontstaat we altijd Perviam kunnen bellen. Zij nemen dan de regie van het probleem over en zoeken contact met de desbetreffende toeleverancier. "Ontzorgen Optima Forma" noem ik dat!

Grand Hotel Amstelveen

Top