Cloud

Integratie van processes, data en workflows. Allemaal in de cloud.
Overal en altijd veilig bschikbaar.

Onze cases en ervaring helpen u verder

Alles in de cloud? Niet zomaar! Het heeft veel voordelen, maar wel met de juiste aanpak en inventarisatie. Uw processen, veiligheid en data. We brengen alles in kaart en helpen u gelijk een stap verder met verbeter processen.

Our Exceptional Solutions Image

Office 365 Microsoft

De Cloud oplossing van Microsoft is er al vanaf € 3,80 per gebruiker per maand. Office 365 biedt u de mogelijkheden om Office, Email en opslag vanuit de Cloud te gebruiken. Bent u geïnteresseerd in Office 365 of heeft u hulp nodig bij het beheren van uw Office 365 omgeving? Als Microsoft Cloud Partner helpt Perviam u graag.

Our Exceptional Solutions Image

Workflows Automatiseren

Het inrichten van uw Cloud diensten is een vak apart en heel belangrijk. Deze stap wordt vaak niet goed gedaan. Om het voor uw medewerkers zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken kunnen we een hoop automatiseren en inrichten. Automatische workflows, triggers en verwerken van uw data of formulieren bespaart een hoop tijd, ergenis en voorkomt fouten.

Our Exceptional Solutions Image

Veiligheid boven alles

Uw data op een veilige plek. Voorzien van de juiste maatregelen tegen spam, ddos aanvallen of andere narigheid. Veilige backups van uw data, 24 uurs monitoring van uw webservices. Alles volgens de juiste standaarden en normeringen.

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

Vragen staat vrij

Perviam is een bevlogen ICT-dienstverlener met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar innovatieve oplossingen op het gebied van nieuwe technologieën. Een goede analyse, betrouwbare partners en een meer dan uitstekende service vormen al sinds 1996 de basis voor de dienstverlening van Perviam.

Wij vertellen u graag wat wij, op welke wijze, voor u kunnen betekenen. Heeft u een concrete vraag of een terugkerend vraagstuk dan gaan wij graag met u in gesprek.

Top