Vertrouwen

Vertrouwen in Perviam

Vanuit onze visie, kennis en gedrevenheid helpen wij u graag op weg in de juiste richting. Zowel op strategisch als operationeel niveau. Het liefst stapje voor stapje. Dat schept helderheid, vereenvoudigd de implementatie & acceptatie en geeft daardoor rust.

En wij hebben de tijd….. wij investeren graag in langdurige relaties. U ook?

Wat we doen

Perdesk Hosted Desktop
U wilt dat uw systeem werkt en blijft werken. IT vormt de ruggengraat van uw organisatie. Er vindt continu dataverkeer plaats en er zijn dagelijks mutaties. Om deze dynamische infrastructuur storingsvrij en snel te laten functioneren is gedegen onderhoud nodig.

Systeembeheer
Het begint bij een goed fundament waarop je kunt bouwen en uitbouwen. Onderhoud is echter minstens zo belangrijk. Uitval van een systeem heeft voor de meeste organisaties immers cruciale gevolgen. Perviam kijkt naar de processen, maakt een risicoanalyse en stemt daar het onderhoud op af. En als er onverhoopt een probleem is, kunt u rekenen op onze professionele helpdesk.

 

VoIP
IP-telefonie, Voice over IP of internetbellen. Er zijn vele benamingen voor VoIP. VoIP wordt de nieuwe standaard in de toekomst. Het loont al snel om over te stappen op VoIP. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we u voorrekenen wat de terugverdientijd is.

VPN-infrastructuren
Met een Virtual Private Network, ofwel een VPN-infrastructuur, worden bedrijfsnetwerken met elkaar verbonden over het internet. Elke thuiswerker, maar ook bijvoorbeeld een buitendienstmedewerker, kan op externe locaties snel en veilig beschikken over gegevens van het zakelijk netwerk.

Wat vinden zij van Perviam

Grand Hotel Amstelveen Bij Grand Hotel Amstelveen hebben we te maken met diverse IT-systemen die door verschillende bedrijven geleverd worden. Als onze primaire IT-partner zorgt Perviam ervoor dat al deze systemen ook goed met elkaar communiceren. Het prettige is dat als er een probleem met één van de systemen ontstaat we altijd Perviam kunnen bellen. Zij nemen dan de regie van het probleem over en zoeken contact met de desbetreffende toeleverancier. "Ontzorgen Optima Forma" noem ik dat!

Grand Hotel Amstelveen

Easy Reservation Pro is een kleine flexibele organisatie. Onze medewerkers zijn voortdurend internationaal op pad. Het is dus belangrijk dat we altijd toegang hebben tot onze bedrijfsgegevens. Sinds enige tijd gebruiken we PerDesk van Perviam en dit werkt echt fantastisch. We kunnen nu altijd 24/7 werken. Het is zeer eenvoudig om tijdelijke medewerkers toegang tot onze gegevens te geven. Een belletje is genoeg en het wordt geregeld. En dit alles voor een prijs waarvoor we het zelf onmogelijk kunnen doen!