Status - Perviam

Huidige status van onze systemen

Alle systemen zijn operationeel
PerTel - VOIP
Operationeel
PerDesk - Hosted Desktop
Operationeel
Office365 - Microsoft
Operationeel
Datacenter - Amsterdam
Operationeel
Datacenter - KPN
Operationeel
Datacenter - Ziggo
Operationeel

Past incidents

Storing/DDos aanval - Opgelost

KPN & Ziggo hebben het netwerk succesvol ge-herrouteerd, de verbinding zijn stabiel en worden nog actief gemonitord.

DDoS aanval datacenters

Momenteel worden de datacenters aangevallen door een DDoS-aanval, KPN & Ziggo zijn momenteel druk bezig om het netwerk te herrouteren. Na verwachting zal het probleem over 45 tot 60 minuten opgelost zijn, als dit definitief is dan zal het worden bevestigd op deze pagina.

Herstarten van de Core Switch

Er worden momenteel problemen ondervonden in het datacenter van Amsterdam, hierdoor kan het zijn dat er problemen zijn met Pertel VOIP, PerDesk Hosted Desktop en e-mail. We zijn aan het onderzoeken waardoor de problemen ontstaan, rond 16:30 zal de Core Switch worden herstart. Hierdoor zullen de bovengenoemde diensten tijdelijk (naar schatting 15 minuten) niet bereikbaar zijn.

Storing telefonie platform - Opgelost

Zojuist hebben we terugkoppeling gekregen van Ziggo dat de problemen opgelost zouden zijn, ze konden nog geen reden geven van de uitval. Het betrof een storing tussen meerdere datacenters van zowel Ziggo als KPN. We blijven de verbinding monitoren.

Storing telefonie platform

Op dit moment is er een storing gaande in een gedeeld Ziggo datacenter in Tilburg en Zoetermeer. Hierdoor kunt u hinder ondervinden met het bellen en gebeld worden. Hiervan is Ziggo op de hoogte en is inmiddels opgeschaald naar de hoogste prioriteit. Dit betreft een landelijke storing. Wij houden nauw contact met Ziggo en hopen dat deze het snel zullen oplossen.
 Copyright © 2020