Certificering

Vertrouwen in Perviam

Perviam streeft ernaar om voortdurend de hoogste kwaliteit aan onze opdrachtgevers te leveren. Daarom hechten we een hoge waarde aan het verkrijgen van de juiste certificeringen. Immers toegekende certificaten garanderen op een onafhankelijke manier het kennisniveau.

Perviam stelt veel tijd en middelen beschikbaar voor certificering. Het behalen van certificaten is dan ook een integraal onderdeel van ons opleidings- en ontwikkelingsbeleid.

Cases

Hosted Desktop/DAAS
We willen altijd en overal toegang tot onze bedrijfsgegevens. En verder moet het gewoon werken.’ Focus op kerntaken. Zo staat het letterlijk geschreven in onze mission statement. ICT moet geen uitdaging zijn, geen strategisch middel, maar slechts een gereedschap. Perviam kwam met het voorstel om te werken via internet.

Systeembeheer
"Wij zijn afhankelijk van één systeembeheerder en dat is een te groot risico. Natuurlijk is een systeembeheerder wel eens ziek of op vakantie. En soms ligt het netwerk eruit en is de oorzaak onvindbaar. Dat vinden we niet alleen een te zware belasting voor één man, het is ook een te groot risico voor onze organisatie. De inrichting van onze IT- afdeling is historisch gegroeid."

 

VoIP
"We moeten véél flexibeler kunnen werken, maar de kosten moeten omlaag. Meer voor minder dus! We wisten dat een en ander mogelijk moest zijn door onze telefonie anders in te richten. We hebben bij Perviam onze drie belangrijkste eisen neergelegd en daar zijn zij mee gaan de slag gegaan. Wanneer onze inkoper in China zit, plugt hij zijn SoftPhone in en is hij gewoon bereikbaar op zijn vaste nummer."

VPN-infrastructuren
"Wij willen onze vestigingen koppelen in één groot virtueel netwerk. Kostenbesparing was ons belangrijkste argument om lokale servers samen te voegen in een centraal serverpark. Het gebruiksgemak is echter ook enorm toegenomen nu elke mutatie direct voor iedereen zichtbaar is."