Cases

Een paar voorbeeldcases die demonstreren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT, software en cloud integraties.

Hosted Desktop/DAAS Overal en altijd

We willen altijd en overal toegang tot onze bedrijfsgegevens. En verder moet het gewoon werken.’ Focus op kerntaken. Zo staat het letterlijk geschreven in onze mission statement. ICT moet geen uitdaging zijn, geen strategisch middel, maar slechts een gereedschap. Perviam kwam met het voorstel om te werken via internet.

Systeembeheer ICT

"Wij zijn afhankelijk van één systeembeheerder en dat is een te groot risico. Natuurlijk is een systeembeheerder wel eens ziek of op vakantie. En soms ligt het netwerk eruit en is de oorzaak onvindbaar. Dat vinden we niet alleen een te zware belasting voor één man, het is ook een te groot risico voor onze organisatie. De inrichting van onze IT- afdeling is historisch gegroeid."

VoIP online bellen

"We moeten véél flexibeler kunnen werken, maar de kosten moeten omlaag. Meer voor minder dus! We wisten dat een en ander mogelijk moest zijn door onze telefonie anders in te richten. We hebben bij Perviam onze drie belangrijkste eisen neergelegd en daar zijn zij mee gaan de slag gegaan. Wanneer onze inkoper in China zit, plugt hij zijn SoftPhone in en is hij gewoon bereikbaar op zijn vaste nummer."

VPN-infrastructuren netwerk

"Wij willen onze vestigingen koppelen in één groot virtueel netwerk. Kostenbesparing was ons belangrijkste argument om lokale servers samen te voegen in een centraal serverpark. Het gebruiksgemak is echter ook enorm toegenomen nu elke mutatie direct voor iedereen zichtbaar is."

Support Wij helpen graag

"We hebben we te maken met diverse IT-systemen die door verschillende bedrijven geleverd worden. Als onze primaire IT-partner zorgt Perviam ervoor dat al deze systemen ook goed met elkaar communiceren. Intern maar ook in de cloud! Het prettige is dat als er een probleem met één van de systemen ontstaat we altijd Perviam kunnen bellen.

Certificering Kennis is macht

Perviam streeft ernaar om voortdurend de hoogste kwaliteit aan onze opdrachtgevers te leveren. Daarom hechten we een hoge waarde aan het verkrijgen van de juiste certificeringen. Immers toegekende certificaten garanderen op een onafhankelijke manier het kennisniveau. Perviam stelt veel tijd en middelen beschikbaar voor certificering. Het behalen van certificaten is dan ook een integraal onderdeel van ons opleidings- en ontwikkelingsbeleid.

Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo

Vragen staat vrij

Perviam is een bevlogen ICT-dienstverlener met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar innovatieve oplossingen op het gebied van nieuwe technologieën. Een goede analyse, betrouwbare partners en een meer dan uitstekende service vormen al sinds 1996 de basis voor de dienstverlening van Perviam.

Wij vertellen u graag wat wij, op welke wijze, voor u kunnen betekenen. Heeft u een concrete vraag of een terugkerend vraagstuk dan gaan wij graag met u in gesprek.

Top